Ασφάλειες . . .
Το γραφείο μας σε συνεργασία με περισσότερες από 20 ασφαλιστικές εταιρίες ( συμπεριλαμβανομένων όλων των «μεγάλων» ), και με την πολυετή εμπειρία μας είναι σε θέση να σας προσφέρει πολλές επιλογές, για την κάλυψη κάθε ασφαλιστικής σας ανάγκης.

Ασφάλιση σπιτιού ή επιχείρησης
Επειδή η κάλυψη του κτιρίου ή του περιεχομένου από κάθε πιθανό κίνδυνο δεν είναι τόσο ακριβή όσο νομίζουμε ( πόσο δε μάλλον για την αξία της κάλυψης που αγοράζουμε ), ρωτήστε μας πως μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι…

Ασφάλιση νοσοκομειακής περίθαλψης
Επειδή με την υγεία μας δεν «παίζουμε» ρωτήστε μας πώς τα ολοκληρωμένα προγράμματα νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης για την κάλυψη των οικογενειακών σας αναγκών είναι εφικτά στον προϋπολογισμό σας.

Αποταμιευτικά προγράμματα
Επειδή φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι, ρωτήστε μας πως μια μικρή ( αλλά τακτική ) αποταμίευση μπορεί να δημιουργήσει ένα καφάλαιο, χρήσιμο για εσάς ή για το παιδί σας ή πως μπορείτε να «αγοράσετε» μια επιπλέον σύνταξη για την διατήρηση της αξιοπρέπειας σας, όταν πλέον δεν θα εργάζεστε.

Ασφάλιση οχήματος
Επειδή και η «απλή» φαινομενικά, ασφάλεια του αυτοκινήτου σας κατά 99% θα μπορούσε να είναι είτε φτηνότερη είτε πληρέστερη, είτε ακόμα-ακόμα και τα δύο μαζί, ρωτήστε μας και θα σας προτείνουμε:

1) την φτηνότερη τιμή για το όχημα σας (φερέγγυα εταιρία)
2) την πληρέστερη κάλυψη ή/και
3) την πιο συμφέρουσα βάσει των δικών σας αναγκών λύση.